Wij verlenen als thuiszorginstelling het volgende:
– persoonlijke verzorging
– verpleging
– huishoudelijk hulp
– begeleiding individueel
– begeleiding groep, dagbesteding
– leerbedrijf

Persoonlijke verzorging
Cliënten krijgen lichamelijke verzorging. Douchen, nagels knippen, scheren, haren kammen, tanden poetsen, incontinentiemateriaal wisselen, schoenen, kleding en kousen aan- en uittrekken.

Verpleging
Cliënten krijgen de juiste ondersteuning in de verzorging van hun wonden. Er wordt ook aan de medische aspecten gedacht. O.a. het meten van bloeddruk, bloedsuikerspiegel bijhouden, insuline spuiten en medicatie toedienen.

Huishoudelijke hulp:
Cliënten krijgen de nodige huishoudelijke hulp in het afwassen, stofzuigen, kleren vouwen, strijken, prullenmanden verwisselen, dweilen en ramen lappen.

Begeleiding individueel
Individuele begeleiding heeft twee richtingen waarmee wij ons bezig houden. De eerste richting legt de nadruk vooral op de lichamelijke beperkingen. Wij zorgen ervoor dat onze cliënten worden begeleid tijden het winkelen, administratie bij houden, afspraken nakomen, koken, wandelen, boodschappen doen, etc. Er wordt structuur gebracht in de dagelijkse leefwijze en er wordt geholpen met de praktische arbeid in en om het huis.

De tweede richting legt de nadruk vooral op de sociale ontwikkeling. Wij zorgen ervoor dat onze cliënten de juiste discipline aanleren en aanhouden om zich gezond te kunnen ontwikkelen binnen de maatschappij.

Begeleiding groep, dagbesteding  
Cliënten worden in groepen begeleid op gebieden die van belang zijn voor zowel de cognitieve als motorische ontwikkeling van de cliënten. Wij maken in dit geval gebruik van één van onze ontwikkelingsprogramma’s die van toepassing nodig geacht wordt.

Leerbedrijf
Kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een lichte beperking worden ondersteunt en begeleid tijdens de basisschool, MBO-opleiding en/of cursus. De clienten worden ondersteund en begeleid in de opleiding om de mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt te verbreden.